- Mit rajzolsz, Vilmos? - Téged. Látod? Itt a lila hajad, itt a zöldesbarna szemed, itt a hasad, a két kezed és a két lábad. - És mi az a zöld rajtam? - Az a hányingered.  

"- Vilmos, mit kínlódsz már? Vedd fel a pizsamádat!- De Apa! Gondolkodok! ... Apa, mi az a gondolkodás?- Öööö... amikor gondolkodsz.- Nem! A gondolkodás az, amikor arról gondolkodsz, hogy nem csinálsz semmit."Tusé

"a négyéves fiam egy kis genyó, az tuti (volt kitől örökölnie)megpróbálom végre bezavarni fürdeni, de ekkor jön, hogy elénekli a "legjobb dalt" - Hopp Juliska- "oké, de most már menj fürödni!"- "de Apa, mi az a hopp?"elmagyaráztam - már amit tudok errőlvégre elhúz vetkőzni, aztán a következő…

"kockapókerezünk, amiben az a buli, hogy egyedül én nem ismerem a szabályokat - a két- meg a négyéves is igenvégre felfogok valamit, dobok, erre Zsiga a kidobott öt kockából bekap kettőtaz én fiam"

"- Szerintem Zsigának vakbélgyulladása van. Délután folyton panaszkodott, hogy fáj a pocakja, és oda mutogatott, oldalt.- Adtál neki gumicukrot?- Aha.- Mennyit?- Nemtom, egy kis tálkával, hat-nyolc darab, gondolom...- Kettő, max. Vakbélgyulladás, persze..."

süti beállítások módosítása