Jillian 2013.12.29. 20:13

1229 Anya, apa

- Anya! Anya! Anyaaa! - kiabál csibém a másik szobából. - Hagyj most békén kicsim, öcsit etetem. - Apa! Apa! Apaaa! Még jó, hogy ketten vagyunk.

Karácsony első napja van. Köszönt és jó reggelt kíván egy csíz a csupasz körtefán - szavalom Vilmosnak reggel. Néz rám, néz, majd összefoglalja ő is: Kacsa, eggel. Ebben ki is egyezünk. Tegnap titokban díszítettem a karácsonyfát, addig ő lent volt apjával a játszótéren.…

Jillian 2013.12.24. 08:00

1222 Kíató

Karácsonyi nagytakarítás. Vilmosom a porszívót próbálja megnevezni. A csövéről már tudjuk, hogy kígyó (kí), és azt is tudjuk, hogy beköszöntött az első nagy autós korszak, mikor nem tudunk elmenni úgy egy autó (ató) mellett, hogy meg ne csodálnánk, mikor a Hupikék…

"Vilmos ma a kígyókat nézegette az anyja által készített állatos albumban. Felismerte őket, mondta, hogy "ki" (egyelőre itt tartunk ), majd kirohant az előszobába, és rámutatott a porszívó gégecsövére: ki!"

Jillian 2013.12.24. 07:39

1216 Anya

Fijjam ma szólított először anyának. Engem, és minden nénit.

"elég vicces megélni, ahogy a kölök szavakat tanul: az "apa" az kategórianév a "szülő"-re (ennek az anyja nem örül igazán), a "Pali" meg - anyjától ellesve - azt jelenti: "figyelj már""

süti beállítások módosítása