Jillian 2020.09.09. 09:47

0909 Azok a maszkok

Sokat küszködünk a maszkrendelettel, mivel az emberek hajlamosak a maguk módján értelmezni, illetve sokan próbálják csak javaslatként felfogni. Van, aki kifejezetten megsértődik, és rámcsapja az ajtót, mikor figyelmeztetem, hogy így nem szolgálom ki. Hát őnála nincs, egyébként is, csak nyomtatni akar. Tényleg? 

Tegnap egy orvostanhallgató vitte a prímet, aki szigorúan maszkban jött be, abban is ment ki, viszont amikor beszélt, lehúzta, hogy jobban értsük mit mond. Milyen kedves. Elképzeltem ugyanezt a műtőben. Nem volt vicces. 

Hozzá képest a múlt heti fickó, aki másnap is maszk nélkül próbált bejönni, és mivel ezt sérelmeztem, közölte, hogy neki maszkallergiája van, kismiska. 

Na de a mai nap favoritja a csipkemaszk. Mint az okoslány a mesében. Legyen is rajtad ruha, meg ne is. Így kell baszni is és szűznek is maradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilmosvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5716195330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása